fbpx

Uslovi korištenja

Korišćenjem web portala www.m-edin-a.com prihvatate pravila korišćenja portala www.m-edin-a.com. U svakom trenutku zadržavamo pravo promene ovih uslova. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije u vezi uslova korišćenja slobodno nas kontaktirajte.

M-Edin-a.com je direktorijum radio stanica koje imaju internet streaming link, koji je javno dostupan i može se naći na internetu. Web portal M-Edin-a.com ne pruža nikakvu vrstu streaminga, skidanja pesama ili slično. Web portal M-Edin-a.com postoji kako bi posetioci bili u mogućnosti da na jednostavan i brz način imaju informacije o svim radio stanicama koje se nalaze na internetu. Na Web portalu je moguće pretražiti radio stanice i slusati trenutni radio program.

Sva prava na radio stanica i linkova koji se nalaze na portalu pripadaju vlasnicima radio stanica. Web portal M-Edin-a.com ne polaže nikakva prava na linkove koji se nalaze na portalu. Ukoliko ste Vi vlasnik radio stanice i želite da Vašu stanicu uklonimo sa našeg web portala slobodno nas kontaktirajte na
admin@m-edin-a.com.

Linkovi radio stanica se otvaraju u novom prozoru i Web portal M-Edin-a.com ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj pomenutih stranica. Web portal M-Edin-a.com nema nikakvu kontrolu nad tim stranicama i nije odgovoran za njihov sadržaj. Klikom na link na svoj rizik otvarate pomenute stranice.

Pristup Web portal M-Edin-a.com je besplatan i ne naplaćuje se ni na koji način.

 

 • PRETRAGA
     • Osvježi pretragu
     • Osvježi pretragu
     • Osvježi pretragu